Kako oralno zadovoljiti muškarca

Vodič kroz oralni seks za žene

Suprotno opšte prihvaćenom mišljenju da je muškarac srećan čim ste se spustili dolje, nismo svi isti i ne uživamo svi u istim stvarima te se nerijetko desi da orgazam izostane iako mislite da ste dali sve od sebe da ga oralno zadovoljite. Nije sve u brzim gore – dolje pokretima. Neki muškarci jednostavno trebaju malo više i malo kreativnije stimulacije. Evo nekih savjeta kako oralno zadovoljiti muškarca.

Lagani uvod

Ako niste poklonik oralnog seksa a želite da ga priuštite svom partneru, najbolje vrijeme je odmah poslije tuširanja – tako ćete izbjeći intenzivne prirodne mirise koje muškarci imaju često i intenzivnije od žena. Napravite lagani uvod, ostavljajući partnera u iščekivanju kontakta vaših usana sa njegovim polnim organom. Posvetite se detaljno okolini njegovog organa, sve više se približavajući penisu. Krenite lagano, ovlaš dodirujući usnama glavić, te uzmičući, a zatim sve većim kontaktom. Potom uključite lagano lickanje, palacanje jezikom na osjetljivom dijelu glavića gdje se  spaja sa kožicom, a zatim ga uzmite u usta. Kada su u pitanju usta i vakum koji pravite pri oralnom seksu, budite pažljivi, osluškujte reakcije svog partnera i ne pretjerujte sa intenzivnim sisanjem, jer često zna da bude neugodno umjesto prijatno. Budite slobodni i pitajte ga da Vam kaže kako mu najbolje odgovara.

Najbolje tehnike oralnog zadovoljsta

Posvetite se

Održavajte kontakt očima, makar i povremeno, u zavisnosti od položaja u kom se nalazite. Iako ugao može biti nezgodan za to, vragolasti pogled tu i tamo će uraditi posao. Uključite ruke, vaša usta ne mogu da pokriju sve, tako da kombinacija pokreta znači više nego sama oralna stimulacija. Budite kreativni i ne zaboravite na testise i okolno područje jer je sve puno nervnih završetaka kojima treba samo mali dodir. Nemojte grickati i ne žurite, to su ključne stvari, ne radite to samo da to uradite već se posvetite partneru. Prepustite se mašti. Jezik je vrlo pokretljiva stvar, iskoristite ga. Sjetite se kako ližete sladoled. Probajte kakve reakcije kod partnera izaziva donja, nježnija strana vašeg jezika. Kad stvari postanu pretople, puhnite lagano preko penisa da iznenadite njegove nervne završetke, to će ih razbuditi. U istu svrhu možete koristiti kockicu leda ili bombonu od mentola koje ćete prije oralnog seksa istopiti u ustima. Dajte mu malo kontrole- pustite ga da sam kontroliše pokrete kako mu odgovaraju ali mu dajte do znanja kad Vam je neugodno. I najvažnije-opustite se, pustite neku dobru muziku i pratite reakcije partnera, one su Vam ipak najbolji vodič.